Running2fashion is een gespecialiseerde afdeling van de teamwear specialist Teamfashion en al enkele jaren succesvol actief in de sportwereld.

Om een teamgeest te creëren is het belangrijk om ook als team naar buiten te komen. Hierbij kan u rekenen op de ervaring en kennis van running2fashion.

Wij streven ernaar om elke club de nodige persoonlijke service te bieden. Dit houdt ondermeer in: het ontwerpen van logo's, op zoek gaan naar kwalitatieve teamwear binnen het budget van de club, het in huis verzorgen van de bedrukking, organiseren van pasdagen voor de leden, inrichten van een clubshop,...

Niets is onmogelijk bij running2fashion! Wenst u graag een vrijblijvende offerte op maat of een infogesprek? Wij staan voor u klaar via mail op info@running2fashion.be of via GSM op 0468 13 00 18.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.